Sunday, October 9, 2011

Blogimine

Praegu väga paljud inimesed omavad blogi. Ja igaühel on selleks oma põhjus. Mõned inimesed kirjutavad blogi huvi pärast, teiste jaoks on see nagu päevik, mõned teevad seda et teised saaksid mida õppida. Järgnevalt mina tahan kirjeldada neid blogisid ja tuua näited.

  • http://blog.diary.com/ - seda blogi veetakse nagu päevik. See blog on tehtud diary.com saidi omanike poolest ja nemad kirjutavad sinna kõige huvitavamaid sündmusi mis on toimunud saidil või mis on sellega seotud.
  • http://www.guardian.co.uk/news/blog - uudiste blogi. Selle blogi omanik on maailma tuntud Britannia ajaleht The Guardian. Seal inimesed saavad teada värskemaid uudiseid mis on maailmas juhtunud.
  • http://www.travelblog.org/ - siin inimesed kirjutavad oma muljeid reisimisest ja kohtadest kus nad käinud on. Seda blogi on väga mõistlik külastada enne reisile minekut, sest alati on väga kasulik teada saada kus mida külastada ja mida vaadata.
  • http://www.photoblog.com/ - siin inimesed panevad välja oma pilte. Pildid võivad olla erinevad – kas loodus, autod, inimesed või midagi muu. Seda on väga huvitav külastada ja vaadata erinevaid pilte erinevatest kohtadest.
  • http://blog.com/ - seda portaali inimesed kasutavad lihtsalt oma muljete väljendamiseks. Seal ei ole mingit temaatikat ehk igaüks kirjutab sellest mida ta tahab, teised saavad seda lugeda ja kommenteerida, ehk alati toimud vestlus inimeste vahel.

No comments:

Post a Comment